Qui som?

Som una empresa familiar de Vinebre, a la Ribera d’Ebre, dedicada al comerç i distribució de peix i marisc fresc, així com de productes congelats en general. Els nostres trets identitaris són la constància i la honestedat, fet que ens ha permès créixer i mantenir-nos oferint el nostre millor servei al llarg del temps.

Fa més de 35 anys que els germans Porta Serrano ens dediquem al comerç. Som fills de comerciants i vam ser criats de forma humil darrera del taulell de la botiga de la nostra mare, qui va començar venent peix a principis dels anys 80. Anys més tard, el seu fill Eduard es va aventurar a anar a la Llotja de Sant Carles de la Ràpita per vendre’n a altres botigues i restaurants, per obrir peixateries… i poc temps després es va fundar Pescaporta CB amb tres dels quatre germans. Així doncs, tenim a la nostra sang valors que han estat el segell de la nostra empresa: l’esperit de l’esforç per sortir endavant, la qualitat del producte, el servei i el tracte personal amb la clientela i la responsabilitat.

Actualment, a Pescaporta SL ens enorgulleix que la tercera generació ja s’ha integrat a l’empresa, fet que dóna valor a la feina feta i demostra que malgrat el pas del temps, hem aconseguit mantenir-la jove i adaptar-nos a les noves necessitats del mercat i dels nostres clients. Vam començar amb el preix fresc i a hores d’ara treballem amb una gran varietat de productes congelats, comptant amb marques de primera qualitat com: Frigo, McCain, Findus, Bonduelle, Chelats Sarrate, Krustasur, Silomar…..

Amb esforç i constància l’empresa s’ha consolidat i ha crescut gràcies a la confiança d’un llarg llistat de clients de diferents àmbits: restaurants, càterings, botigues, supermercats, residències, hospitals, hotels… i com no, a particulars.

És precisament de cara a vosaltres, que ens heu fet confiança i que ens heu visitat al magatzem al llarg dels anys, que ens hem decidit a seguir evolucionant per continuar oferint-vos el millor servei. Som conscients que sovint els horaris laborals no ens permeten tenir peix fresc de qualitat i de proximitat i nosaltres volem ajudar-vos a tenir aquest servei. És per això, que davant la situació que actualment ens toca viure, ens hem proposat anar més enllà i arribar a les vostres llars tot oferint-vos peix fresc de qualitat, net i envasat, a domicili. 

Volem continuar sent la vostra peixateria de confiança. Ens acompanyeu?