COM PUC FER LA COMANDA?

Pots fer la comanda a través de la nostra pàgina web www.pescaporta.com, on trobaràs les fotos dels nostres productes i els preus. Podràs triar el format de preparació i el dia que vols que t'ho enviem. Si per qualsevol raó no pots fer la comanda a través de la nostra pàgina web, o bé prefereixes un tracte més personal, pots trucar-nos al 977 406 126 on t'atendrem en horari de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h.

QUAN PUC REBRE LA COMANDA?

Les comandes fetes abans de les 13.00 h es lliuraran abans de 48 h. Els dies de lliurament són els dimecres, dijous i divendres per garantir la màxima frescor del peix, ja que els mercats del peix tanquen en cap de setmana i obren dilluns. Nosaltres el preparem, l’envasem i l’enviem en unes 24 hores. Per exemple: la comanda feta en dilluns serà rebuda en dimecres
(EN DATES ESPECIALS, CONSULTEU DIA DE LLIURAMENT).

COM REBRÉ LA COMANDA?

Rebràs la comanda dins una caixa amb aïllament tèrmic, que no degota ni taca, preparada especialment amb acumuladors de fred per a la correcta conservació del peix. Aquest el trobaràs perfectament envasat al buit, net i segons les racions que ens hagis indicat, preparat per a congelar-lo o conservar-lo en frigorífic, per facilitar una perfecta organització dels teus menús.

El repartiment el fem nosaltres mateixos en comandes de poblacions de fins a 80 km de distància de les nostres instal·lacions; en zones més llunyanes, contractem el servei de transport extern de MRW, que ens garanteix que rebràs la comanda on ens diguis abans de les 13.00 h.

QUIN ÉS EL PES DEL PRODUCTE?

El pes del producte és el del peix sencer, ja que, com a la peixateria tradicional, pesem el peix que has escollit i el cobrem al preu que indica la pàgina web. Després, sense cap càrrec, procedim a netejar-lo i preparar-lo com ens indiquis a la comanda. Per tant, pot tenir una minva d'un 30% aproximadament en funció del tipus de manipulació que hagis escollit.

HI HA HAGUT UN ERROR EN LA COMANDA O NO L’HE REBUDA, QUÈ FAIG?

Si per qualsevol raó cometem un error amb la comanda o no l'has rebuda en la data programada, no dubtis a trucar-nos al 977 406 126, on podràs indicar-nos quina és la incidència i la resoldrem amb la major brevetat possible.

PER QUÈ FALTA UN PRODUCTE A LA COMANDA?

Com ja saps, depenem de la mar, del temps i la seva naturalesa, de manera que, en tractar-se de producte fresc, ens veiem condicionats per aquests factors. Si hi ha hagut mal temps i mala mar, pot haver-hi algun tipus de peix que no tinguem a la llotja. En aquest cas, i sempre que puguem, ens posarem en contacte amb tu per avisar-te i així podrem oferir-te alternatives com: substituir el producte, enviar la comanda sense el producte en qüestió o ajornar l'enviament un dia. Davant de qualsevol dubte, truca'ns al 977 406 126.

QUINS MITJANS DE PAGAMENT HI HA?

L'única manera per fer el pagament en línia és mitjançant targeta de crèdit VISA. Actualment és el mitjà més utilitzat per la seva alta seguretat i comoditat. La passarel·la de pagament és propietat d'una entitat certificada de pagaments. Pescaporta Distribucions SL en cap moment té accés al procés ni a cap dada.

POT SER QUE EL PREU TOTAL NO COINCIDEIXI AMB L'IMPORT PAGAT?

SÍ. Quan facis la comanda, el total de la compra serà aproximat, variarà com a màxim un 15%, perquè fins que no tinguem la comanda pesada no podem saber-ne amb exactitud el cost. Al principi es bloquejarà l'import aproximat a la passarel·la de pagament, després s’enviarà la factura definitiva i finalment, es carregarà l'import correcte. Intentarem que sempre sigui el més ajustat possible a la realitat i que la variació sempre sigui a abonar.

TOTS ELS PREUS TENEN L'IVA INCLÒS?

Sí, tots els productes porten inclòs l’IVA corresponent.

QUINA ÉS LA COMANDA MÍNIMA?

Les comandes mínimes són de 70 € per a tot Catalunya. El repartiment es fa a través d'una empresa externa i no cobrem despeses d'enviament. A les zones més properes (fins a 80 km) fem el transport nosaltres mateixos. En aquest cas les comandes mínimes són de 50 €: Ribera d'Ebre, Terra Alta, Priorat, Garrigues, Montsià i Baix Ebre.

QUINES SÓN LES ZONES DE REPARTIMENT?

Podem enviar comandes a tot Espanya. A Catalunya no cobrem despeses d'enviament, però sí que cal fer una comanda mínima (70 €). Fora de Catalunya les despeses d'enviament tenen un cost de 12 €.