PEIX FRESC

Aquí pots comprar peix fresc com marisc, cefalòpodes, peix blanc, peix blau o tonyina Balfegó. La manera més fàcil de tenir sempre peix fresc i de qualitat!

Filtres actius

Mariscada súper per a 2

Mariscada super per a 2    1kg ostrons del Delta  1/2 kg musclos  1/2 kg cloïssa  1 dotz navalles  4 p zamburinyes  1/2 kg caragols  6 peces escamarlans frescos   

Preu 50,00 €

Mollets 500 gr

12 €/kg 

Preu 6,00 €

Peix de la llotja de la Ràpita: peix fresc de qualitat i de proximitat

La nostra família fa més de 30 anys que va a la llotja de la Ràpita de dilluns a divendres a buscar peix fresc per a vosaltres. Sortim de Vinebre sobre les 14 h i de 16 h a 18.30 h comprem el peix acabat d’arribar del mar. Tornem cap al magatzem i comencem a preparar els vostres encàrrecs.

Compra el millor del mar

Al nostre catàleg de peix fresc disposem de marisc, cefalòpodes, peix blanc, peix blau o tonyina Balfegó en diferents formats adequats tant per a particulars com per a professionals de l’hostaleria: peix sencer, en filets, en lloms, en rodanxes…

A la nostra peixateria en línia pots comprar peix blanc com lluç, bacallà, llenguado, rap, bonítol o dorada, i peix blau com salmó, anguila, anxova, seitó, verat, bonítol, tonyina o sardina. També hi trobareu cefalòpodes com sèpia, polp o polpets i marisc, crustacis i mol·luscos com els musclos i ostres del delta de l’Ebre, tellerines, petxines, cloïsses, galeres, llagostins, escamarlans, cranc blau o percebes.

A més, t’oferim tonyina Balfegó, una varietat de tonyina roja que es pesca a la costa mediterrània, específicament a la zona de l'Ebre. La seva alta qualitat i sabor exquisit l’ha convertit en un dels peixos més apreciats per cuiners i amants del peix.

Comandes de peix fresc

Per a garantir la màxima frescor del peix, els dies de lliurament de les comandes són dimecres, dijous i divendres, ja que els mercats del peix tanquen en cap de setmana i obren dilluns. Nosaltres el preparem, l’envasem i l’enviem en unes 24 hores.

*Per garantir-te el peix i el marisc més fresc, no podem fer enviaments els diumenges i els dilluns, dies en què no hi ha ha activitat a les llotges.

Rebràs la comanda dins d’una caixa amb aïllament tèrmic, que no degota ni taca, preparada especialment amb acumuladors de fred per a la correcta conservació del peix. Aquest el trobaràs perfectament envasat al buit, net i segons les racions que ens hagis indicat, preparat per a congelar-lo o conservar-lo al frigorífic, per facilitar una perfecta organització dels teus menús.

El repartiment el fem nosaltres mateixos en comandes de poblacions de fins a 80 km de distància de les nostres instal·lacions; en zones més llunyanes, contractem el servei de transport extern de MRW, que ens garanteix que rebràs la comanda on ens diguis abans de les 13.00 h.

Si vols comprar peix fresc de la Ràpita, marisc del delta de l’Ebre i Galícia, cefalòpodes i tonyina Balfegó de la màxima qualitat, la botiga en línia Pescaporta és la millor opció. Descobreix la nostra selecció de productes del mar i gaudeix de tot el sabor i la frescor que t’oferim!

Fora preocupacions!

No perdis més temps fent cues a la peixateria, a Pescaporta treballem per a tu.

Et portem el millor del mar a casa o a la feina. Demana peix fresc en línia. Estalvia’t esperes i desplaçaments, fes la comanda i rebràs l’encàrrec en menys de 48 hores, net i envasat al teu gust!

Emmagatzemem i distribuïm el peix fresc amb les majors garanties de conservació. Gaudeix dels nostres productes com si sortissin de la llotja.

*Per poder fer comandes a la nostra botiga en línia cal ser-ne client prèviament. Si encara no n’ets client, registra-t’hi per accedir a tots els avantatges!